06 - 13 87 33 18

Hoe helpt JaDo bij het importeren van uw nieuwe auto?

JaDo auto’s kan u van dienst zijn om een auto te importeren. Duitsland is in dit kader natuurlijk altijd erg populair! Het scheelt gewoon geld bij het kopen van een auto. Nu komt er nog wel het een en ander bij kijken voordat jouw in Duitsland gekochte auto in Nederland met een Nederlands kentekenbewijs op de weg rijdt. Veelal is dit voor veel mensen een te grote drempel om deze voordelen te benutten. Terwijl de kosten van de hulp van Jado auto’s niet opwegen tegen de besparing van deze aankoop. Laat ons dus alles voor u regelen en bespaar onderaan de streep veel geld zonder gedoe! JaDo werkt volgens een vast patroon:

1. Wij bemiddelen voor u bij het kopen van de auto zodat u deze in eerste aanleg voor de beste prijs aankoopt!

2. Wij verzorgen het transport van de auto naar uw woonplaats met onze eigen trailer.

3. Wij keuren de auto en schrijven deze in bij het RDW register voor u.

4. Wij regelen de douane afhandeling: Na fiscale goedkeuring wordt het BPM bedrag vastgesteld en daarna wordt het kenteken gemaakt. 

Waarom importeren?

De meeste auto’s zijn in het buitenland goedkoper, daarom is het gunstig om een auto uit het buitenland te importeren, voor zakelijk of particulier gebruik. Bij het invoeren van een auto worden andere BPM-, BTW- en slurptax-regels gehanteerd en daarom is de auto uiteindelijk goedkoper.

Door de hoge BPM, BTW en eventuele Slurptax die in Nederland betaald moet worden is een auto in Nederland duurder dan in Duitsland, andere Europese landen en USA. Bij het invoeren van een auto, zakelijk of particulier, moet afhankelijk van een aantal zaken, minder of geen BPM, BTW en slurptax betaald worden.

In Duitsland en sommige andere Europese landen zakt de waarde van een auto harder dan in Nederland. Dit komt door het grotere aanbod. Dus afgezien van de lagere prijs, omdat er minder of geen BPM, BTW en slurptax betaald is over een auto, is een auto ook goedkoper omdat de waarde van een auto sneller zakt.

In de USA zakt de waarde van een auto vrij snel door het grote aanbod en slechte economie. Ook door de gunstige dollar koers is een auto in USA goedkoper.

JaDo hanteert 3 pakketten:

 • Enkel BPM Berekening

  Met Pakket 1 berekenen wij uit alle mogelijkheden de laagst mogelijke BPM, zodat u de meest voordelige kunt gebruiken en wij onszelf al beginnen terug te verdienen.

  Neem contact op voor een persoonlijke kosten berekening.

 • Basispakket

  Met pakket 2 kiest u voor gemak en koopt u zelf de auto en regelt u zelf het transport. Wij regelen voor u de invoer, aangifte douane, RDW-registratie, keuring en tijdelijke opslag!

Neem contact op voor een persoonlijke kosten berekening.

 • Compleet pakket

  Het compleet pakket is omvat alles wat maar nodig is voor de import van uw nieuwe auto. U haalt deze auto enkel op als alles gereed is! Kies Pakket C indien u gemak en zekerheid wilt! Aankoopbegeleiding, transport( max 250 km), invoer, aangifte douane, RDW registratie, opslag en alle papierwerkzaamheden!

Neem contact op voor een persoonlijke kosten berekening.